Site Overlay

Лекция “КАК ТВОЯТ ГЛАС МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА ТИ”

Лекция с първия гласов коуч в България Дими Йорданова – Командучи, създател на иновативен метод за комуникация DIYO® и презентация на книгата „Твоят глас може да промени живота ти”.

Кога: 6 март 2023 г. от 18.30ч.

Къде: Център Ананда, ул. “Йоан Екзарх” № 10, ет.2

Вход: 5 лв.

Знаете ли, че лицето е по-важно от дрехата, а гласът е най-хубавата ни дреха… В тази лекция ще разберете какво можете да научите за вашия глас, напр.:

  • Какви тайни разкрива
  • Как може да ви излекува
  • Защо е вашата визитна картичка
  • Защо може да не остарява
  • Как можете да влияете на другите
  • Как да ви будите повече доверие

Вашият глас е вашето емоционално ДНК. С помощта на гласов коуч можете да го превърнете в най-добрия ви съюзник по пътя към вашата цел.

ДИМИ ЙОРДАНОВА – КОМАНДУЧИ е първият гласов коуч в България. Работи в областта на стратегическата комуникация, личностното развитие и културната медиация от 25 г. Специализира VOCE&COACH в Италия, където живее и работи през последните 20 години. Притежава дългогодишен опит в областта на психологията, психотерапията, хипнотерапията, коучинга и емоционалната интелигентност. В частната си практика работи с клиенти от корпоративния свят, сферата на политиката и образованието, медиацията. Автор е на творческия проект „Харизмата на българина – За съхранение на българската психологическа и културна идентичност“ на българските деца по света.

Можете да научите повече за Дими Йорданова – Командучи ТУК.

Интервю с Дими Йорданова – Командучи по БНТ „Рецепти за култура“.

Можете да разгледате съдържанието на книгата „Твоят глас може да промени живота ти“ ТУК.

Scroll Up