Site Overlay

Приятели

http://elinikibooks.com/

Елена + Ники + Индия – блог за едно вълшебно приятелство, любов и безброй дребни нещица, които често не забелязваме, ала които “идват с първия дъх и си отиват с последния”. Нас ни събраха езиците и те ни научиха, че думите са като живи растения, за които трябва да знаеш как да се грижиш. Да превеждаш означава да пресадиш нещо от една почва в друга. Затова в опита си да разберем и преведем културата на Индия на български ние се стараем да бъдем добри градинари.

Авторски сайт на Ели и Ники – Елена Щерева и Николай Янков: http://elinikibooks.com/

ИНСТИТУТ ЗА ИНТЕГРАЛНО РАЗВИТИЕ е водещата организация в България, предлагаща интегрално обучение, разпределено в седем направления свързани помежду си от обединяващата парадигма на Интегралният Подход на Кен Уилбър:
– Интегрална психология
– Енергийна Психология
– Семейни констелации
– Интегративно Дишане
– Енеаграма
– Работа със Сянката
– Телесно-ориентирани трансформативни практики

Мария Николова е психолог и терапевт и провежда консултации, терапевтични сесии, хипнотерапия, регресия. Работи с хора, които искат положителни промени чрез личностно и духовно развитие, емоционална свобода и вътрешен мир. Провежда консултации в център “Ананда”.

Лама Сонам Темпа е тибетски лама, лекар и художник по традиционно будистко изкуство.

Свами Махешананда Сарасвати е пътуващ йогин, който обикаля различни страни по света и организира семинари и курсове в областта на йога. Всяка година Свами Махешананда води група пилигрими до високите части на Хималаите и преподава специален вид йога за по-лесно аклиматизиране към големите надморски височини.

Списание „Йога за всички“ е ориентирано към практикуващите йога, както и към всички, които желаят да живеят в хармония със себе си и заобикалящия ги свят.

Scroll Up