Site Overlay

Консултация по метода на д-р Едуард Бах

Цветни извлеци за хармония и здраве

Д-р Едуард Бах (1886 – 1936) е открил цветни извлеци, които помагат при емоции, като тъга, безпокойство или раздразнителност. Неговите проучвания в областта на медицината са го довели до разбирането, че много от нашите болести се коренят в емоционалното ни състояние и умствената нагласа в много по-голяма степен отколкото във физическото състояние на тялото. Той е открил растения, които носят надежда на отчаяните, сила на изтощените и комфорт за стресираните.

Всяко от състоянията, които представят цветните извлеци и които д-р Бах описва, има позитивен и негативен аспект. Д-р Бах е установил, че негативните аспекти са истинската причина за болестите и здравословните проблеми. Цветята въплъщават позитивните аспекти – техните естествени вибрации ни помагат да бъдем щастливи и да си върнем здравето.
Цветните извлеци ни помагат да си си върнем хармонията, щастието и здравето.
В център Ананда ви предлагаме консултация със специалисти за определяне на подходящата за вас комбинация от цветни извлеци, най-правилната за дадената ситуация. Работим с цветни извлеци, закупени от Healing Herbs, Англия.

Цена: 55 лв. за първа консултация и 45 лв. за всяка следваща. 

Scroll Up