Site Overlay

Опреснителен йога курс “СъБуди се“

С акцент върху петте съставни елемента на природата и основните енергийни центрове на праничното ни тяло – чакрите
С настъпването на пролетта светът около нас и вътре в нас се пробужда за нов живот. Малко уморени, но изпълнени с ентусиазъм и с надежда, че най-хубавото предстои. За да сбъднем красивите си мечти имаме нужда да направим подходящите действия. Предлагаме ви този курс като вариант за такава важна стъпка:

  • Курсът е подходящ за всеки с начални познания по йога, както и за всеки, който иска да поднови заниманията си по йога след продължителна пауза.
  • В продължение на 8 седмици ще се опитаме да пресъздадем по един приятен начин с метафоричен подход еволюцията на съзнанието през петте елемента и седемте основни чакри.
  • В курса ще се работи с основни йога пози, дихателни техники, мудри (йогийски жестове), релаксация и медитативни практики.
  • Времето за провеждане на курса – всеки четвъртък от 18:45 до 20:00 часа

Начална дата: 20 април
Крайна дата: 8 юни
Водещ: Ива Делибашева
Ива се занимава с йога от повече от двадесет години, а преподава от 2006 г. Има диплома за йога инструктор от НСА. Завършила е обучения в различни направления по йога, включително Европейската академия на Сатянанда Йога 1 и 2.
Стойност: 150 лева. За притежателите на карта мултиспорт, цената е 120 лева, платени в срока за записване и при представяне на мултиспорт картата при всяко посещение.
Записване: до 18 април със заплащане на таксата за курса в офиса на Център Ананда или по банков път по сметка:
BIC код FINVBGSF
IBAN BG87FINV91501015078631
Сдружение Каруна

Scroll Up