Site Overlay

Хюман дизайн – магията дизайн на човека

Human Design, или дизайнът на човека (ХД) е логическа система, която синтезира древни и съвременни познания. Това не е религия или учение, изискващо сляпа вяра, нито инструмент за предсказване на бъдещето, а наука, с която можем да експериментираме в ежедневието, за да елиминираме недоволството, огорчението, гнева или разочарованието.

ХД определя хората на четири типа в зависимост от енергийното им устройство: генератор, прожектор, манифестор и рефлектор. Всеки от тях следва определена стратегия на взаимодействие със света, за да оптимизира използването на енергията си. Животът се случва във всеки един момент, миг след миг. Ето защо всяко решение, което взимаме по пътя си, има изключително значение – то ни отвежда някъде, където ще бъдем удовлетворени, успели, ще се чувстваме в мир със себе си или пък изненадани. ХД очертава рамката на генетично заложената у всеки от нас житейска траектория и ни дава средството за живот в съгласие с нея – истинният авторитет, заложен в тялото ни и компетентен да взима единствено вярното решение във всяка житейска ситуация.

Системата е уникална с това, че въз основа на рождените ни данни предоставя карта не само на онази част от нас, до която имаме съзнателен достъп, но и на силите, които ни тласкат несъзнателно. Именно съчетанието им, невинаги лесно и безпроблемно, ни прави неповторимите индивиди, каквито всъщност сме, нищо че сме социално обусловени да търсим „универсални” истини.

Базовият анализ набавя необходимата информация, за да функционираме компетентно, без да разчитаме на външни сили. Помага ни постепенно да се пробудим за факта, че сме в състояние напълно самостоятелно да взимаме решенията си и да живеем пълноценно, като с времето постепенно се освобождаваме от усвоените отвън модели и се радваме на непосредственото си преживяване в света. Казват, че всеки е уникален – ХД ни дава възможността да го изживяваме всеки ден в пълна мяра, според даденостите на всеки от нас, представляващ уникална частица от целостността.

Светла Стоилова е професионален анализатор по системата  Human Design и е консултант в нашия център.

За изготвяне на личен дизайн е необходимо да изпратите данните си (дата и час на раждане) и да платите авансово част от цената на консултацията.

Консултацията включва предварително изготвяне на основния анализ, личен разговор и аудио запис на CD.  Необходимо е получаване на личните данни две седмици преди уговаряне на разговор-среща, която продължава около час и половина.

Цената на консултацията е 100 лева, а капарото е 30 лв.  

Scroll Up